Wmo Beekdaelen

In Beekdaelen wonen en behoefte hebben aan ondersteuning? Neem dan contact op met het Wmo-zorgloket van de gemeente Beekdaelen. Hier staan deskundige medewerkers voor je klaar om te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of via e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Beekdaelen soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Beekdaelen te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Beekdaelen een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Beekdaelen telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Beekdaelen (Wmo & Jeugdhulp)

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Beekdaelen. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Beekdaelen.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Beekdaelen. Zij zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 8:30 tot 12:30 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar sociaal@beekdaelen.nl.

Jeugdhulp Beekdaelen

Voor jeugdhulp in Beekdaelen staat het zorgloket van de gemeente Beekdaelen klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de diverse opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Beekdaelen staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Beekdaelen actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Beekdaelen, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Plaatsen die onder de Jeugdhulp van de gemeente Beekdaelen vallen zijn onder andere Beekdaelen zelf en omliggende gebieden.