Dé digitale zorgoplossing voor uw gemeente

Door gebruik te maken van Wmo-twente.nl kunnen gemeenten een aanzienlijke tijdsbesparingen realiseren. Ons zorgplatform biedt een laagdrempelige en toegankelijke manier voor inwoners om informatie te verkrijgen over de mogelijkheden die de Wmo en jeugdhulp te bieden hebben.

Inwoners van Twente kunnen op een eenvoudige manier ontdekken welke zorgvoorzieningen beschikbaar zijn en welke stappen ze moeten nemen om hiervan gebruik te kunnen maken.

We streven ernaar om gemeenten te helpen bij het verbeteren van de dienstverlening en het optimaliseren van de digitale zorginfrastructuur.

Kortom, met Wmo-twente.nl kunt u de zorgtoegang en informatievoorziening vereenvoudigen, waardoor zowel uw inwoners als uw gemeente profiteren van een efficiëntere en effectievere zorgverlening binnen de Wmo en jeugdhulp.

Beheer de informatie van uw gemeente(n)

  • Algemene informatie
  • Openingstijden
  • Contactgegevens
  • Adresgegevens
  • Locatie(s) beheren

Als toonaangevend online zorgplatform, vragen wij een jaarlijkse bijdrage voor de verdere ontwikkeling en onderhoud van het zorgplatform. We geloven in voortdurende innovatie en verbetering om de beste ondersteuning te bieden aan gemeenten en inwoners.

Met uw jaarlijkse bijdrage en betrokkenheid kunnen we Wmo-twente.nl blijven ontwikkelen en updaten, waardoor we gemeenten in staat stellen om op efficiënte wijze hoogwaardige zorg en ondersteuning aan inwoners te bieden.

We staan open voor samenwerking en dialoog, zodat we gezamenlijk kunnen streven naar een zorginfrastructuur die voldoet aan de veranderende behoeften van onze gemeenschappen.