WMO Assen

Wanneer je in Assen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij het vinden van passende ondersteuning. Of het nu gaat om huishoudelijke hulp, aanpassingen in huis of andere vormen van zorg, het WMO zorgloket is er om jou te begeleiden.

Tijdens het contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Deze medewerker zal enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je het beste de website van de Gemeente Assen raadplegen.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Deze afspraak wordt ook wel het keukentafelgesprek genoemd en zal plaatsvinden bij jou thuis.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Hierbij wordt er gekeken naar welke vormen van ondersteuning het beste bij jou passen. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Assen contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor ondersteuning in Assen? Neem dan contact op met het WMO zorgloket van de gemeente en ontdek hoe zij jou kunnen helpen.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Assen

Voor hulp en ondersteuning op het gebied van WMO en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Assen. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt, waar mensen met een hulpvraag voor WMO of Jeugdzorg geholpen worden.

Het zorgloket is eenvoudig bereikbaar via telefoon. Hier zal je enkele vragen gesteld worden over je huidige situatie en de specifieke vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact wordt er een afspraak ingepland met een medewerker van de gemeente Assen.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team WMO van de gemeente Assen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@gemeenteassen.nl. Wij helpen je graag verder!

Jeugdhulp Assen

Voor jeugdhulp in Assen kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Assen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de verschillende opties voor jeugdzorg, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Assen staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Assen betrokken blijven. Ze helpen je met ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de juiste jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor gedetailleerde informatie over het aanvraagproces in Assen, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Het aanvragen van jeugdhulp kan ingewikkeld zijn, maar het zorgloket staat klaar om je te begeleiden. Zij zullen ervoor zorgen dat je tijdens het proces alle benodigde ondersteuning krijgt. Van het indienen van de aanvraag tot aan het vinden van de beste zorg voor jouw situatie, het zorgloket zal je stap voor stap begeleiden. Jouw welzijn staat centraal en het zorgloket zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de beste zorg ontvangt die aansluit bij jouw behoeften en wensen.