WMO Bedum

Wanneer je in Bedum woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Bedum te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Bedum telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Bedum

Voor ondersteuning in de gemeente Bedum kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt voor hulpvragen op het gebied van Wmo en jeugdzorg.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Bedum.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Bedum. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeentebedum.nl.

Jeugdhulp Bedum

Voor jeugdhulp in Bedum kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Bedum. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor alle informatie, advies en begeleiding met betrekking tot jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Bedum staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Bedum actief betrokken blijven. Ze bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die het beste past bij jouw unieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Bedum, zodat je goed geïnformeerd bent en alle benodigde stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te krijgen.

Het zorgloket begrijpt dat het proces soms overweldigend kan zijn, daarom zullen ze je begeleiden en ondersteunen bij elke stap. Ze zullen ervoor zorgen dat je goed op de hoogte bent van het proces en zullen je helpen om de beste zorg te vinden voor jouw specifieke situatie. Je staat er niet alleen voor, het zorgloket van de Gemeente Bedum zal je begeleiden totdat je de passende jeugdhulp hebt gekregen die je nodig hebt.