WMO Beek

Wanneer je in Beek woont en behoefte hebt aan ondersteuning, ben je bij het WMO zorgloket van de gemeente aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over hulpmiddelen, woningaanpassingen of individuele begeleiding, wij bieden ondersteuning op maat. Neem gerust contact met ons op, wij zijn er voor jou.

Bij het eerste contactmoment zal een medewerker van ons zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek zullen enkele vragen gesteld worden om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Het is goed om te weten dat onze werkwijze soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om onze website te bezoeken.

Na het contact met ons zorgloket wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens plannen we een afspraak in voor een keukentafelgesprek. Dit is een persoonlijk gesprek waarin een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie zal maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Nadat het keukentafelgesprek heeft plaatsgevonden, zal de medewerker van de gemeente Beek telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Afhankelijk van de situatie kan er verdere ondersteuning geboden worden of kunnen er aanvullende afspraken gemaakt worden. Wij streven ernaar om jou zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen in jouw persoonlijke situatie.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Beek

Voor ondersteuning op het gebied van WMO of Jeugdhulp kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Beek. Als centraal aanspreekpunt staat het zorgloket klaar om al je hulpvragen te beantwoorden.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar, waarbij je enkele vragen over je situatie en gewenste ondersteuning kunt verwachten. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden ingepland met een medewerker van de gemeente Beek.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met het team Wmo van de gemeente Beek. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Ook kun je hen een e-mail sturen naar wmo@gemeentebeek.nl. Ze helpen je graag verder!

Jeugdhulp Beek

Voor jeugdhulp in Beek is het zorgloket van de gemeente Beek jouw centrale aanspreekpunt. Hier kun je terecht voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Het zorgloket staat klaar om al jouw vragen over de verschillende opties voor jeugdhulp te beantwoorden en om je te ondersteunen bij het indienen van een aanvraag. Of je nu behoefte hebt aan begeleiding gedurende het hele proces of specifieke hulp nodig hebt, het zorgloket van de Gemeente Beek is er voor jou.

Het zorgloket van de Gemeente Beek zal gedurende het hele aanvraagproces actief betrokken blijven. Ze zullen jou ondersteunen en begeleiden, zodat je de juiste jeugdhulp kunt krijgen die past bij jouw situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor gedetailleerde informatie over het aanvraagproces in Beek, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen. Het zorgloket staat voor je klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Bij het aanvragen van jeugdhulp in Beek hoef je er niet alleen voor te staan. Het zorgloket van de gemeente Beek zal je begeleiden tijdens het hele proces. Ze zullen ervoor zorgen dat je de nodige ondersteuning krijgt en dat je de beste zorg kunt vinden voor jouw specifieke situatie. Of je nu hulp nodig hebt bij het invullen van formulieren, advies wilt over welke jeugdhulp het meest geschikt is voor jou, of gewoon een luisterend oor nodig hebt, het zorgloket staat voor je klaar. Je hoeft je geen zorgen te maken, want het zorgloket zal ervoor zorgen dat je de beste zorg en begeleiding krijgt die je nodig hebt.