WMO Bergen

Als je in Bergen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, dan kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Zij hebben ruime ervaring en kunnen je adviseren over de mogelijkheden binnen de WMO.

Bij het zorgloket zal in eerste instantie telefonisch of per e-mail contact met je worden opgenomen. Dit contactmoment is bedoeld om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Houd er rekening mee dat onze werkwijze soms kan variëren, dus raadpleeg altijd onze website voor de meest actuele informatie.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak met je ingepland voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek, ook wel bekend als het keukentafelgesprek, is bedoeld om een uitgebreide inventarisatie te maken van jouw situatie en behoeften.

Tijdens het keukentafelgesprek zal onze medewerker specifieke vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal onze medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Wij streven ernaar om jou zo goed mogelijk te helpen bij het verkrijgen van de benodigde ondersteuning. Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar en zal er alles aan doen om jouw aanvraag zo spoedig mogelijk af te handelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in Bergen.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Bergen

Voor ondersteuning op het gebied van WMO en Jeugdzorg kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Bergen. Het zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt waar je met al je hulpvragen terecht kunt.

Het zorgloket is gemakkelijk bereikbaar via de telefoon. Tijdens het telefoongesprek zullen enkele vragen gesteld worden over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Bergen om je verder te helpen.

Neem bij vragen gerust contact op met het team WMO van de gemeente Bergen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentebergen.nl om in contact te komen met het zorgloket.

Jeugdhulp Bergen

Voor jeugdhulp in Bergen kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Bergen. Het zorgloket is jouw centrale aanspreekpunt voor alle vragen, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu informatie nodig hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding wenst tijdens het gehele proces, het zorgloket van de Gemeente Bergen staat voor je klaar.

Gedurende het hele aanvraagproces voor jeugdhulp in Bergen blijft het zorgloket betrokken en actief. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor uitgebreide informatie over het aanvraagproces in Bergen. Op die manier ben je goed geïnformeerd en kun je de juiste stappen nemen om de beste jeugdhulp te verkrijgen.

Je hoeft het proces van het vinden van de beste zorg niet alleen te doorlopen. Het zorgloket zal je begeleiden en ondersteunen om ervoor te zorgen dat je de beste zorg vindt voor jouw situatie in Bergen. Ze zullen samen met jou ervoor zorgen dat je precies weet welke stappen je moet nemen en welke hulp het meest geschikt is voor jou. Met de hulp van het zorgloket kun je met vertrouwen vooruit en de juiste jeugdhulp krijgen die je nodig hebt.