WMO Boekel

Wanneer je in Boekel woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen. Zij hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de WMO en kunnen je begeleiden bij het vinden van passende oplossingen voor jouw persoonlijke situatie. Je kunt rekenen op een professionele en vriendelijke service, waarbij jouw behoeften en wensen centraal staan.

Om te beginnen zal een medewerker van het zorgloket telefonisch contact met je opnemen of je een e-mail sturen. Dit contactmoment is bedoeld om een goed beeld te krijgen van jouw situatie en om te bepalen welke ondersteuning jij nodig hebt. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Boekel kan variëren, dus raadpleeg altijd de meest recente informatie op de website van de gemeente.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding van jouw situatie gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Hierbij wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente uitgebreid met jou in gesprek gaan om jouw situatie en behoeften te inventariseren. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na afloop van het gesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Het keukentafelgesprek is een belangrijk onderdeel van het proces, omdat het de basis vormt voor het verdere verloop. Hierin kunnen alle vragen en zorgen besproken worden en kunnen er concrete afspraken gemaakt worden over welke stappen er genomen moeten worden om jou te ondersteunen. De medewerkers van de gemeente Boekel zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat jij de juiste ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Boekel

Voor ondersteuning op het gebied van de Wmo en jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Boekel. Het zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt binnen de gemeente voor mensen met hulpvragen.

Bij het zorgloket van de gemeente Boekel kun je telefonisch contact opnemen. Tijdens dit contact zal er een aantal vragen gesteld worden over jouw huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Boekel.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Boekel. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeenteboekel.nl.

Jeugdhulp Boekel

Voor jeugdhulp in Boekel kun je terecht bij het zorgloket van de Gemeente Boekel. Ons zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor alle informatie, advies en begeleiding die je nodig hebt bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden binnen jeugdzorg, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding zoekt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Boekel staat voor je klaar.

Het zorgloket zal tijdens het gehele aanvraagproces actief betrokken blijven en je op alle mogelijke manieren ondersteunen en begeleiden. Wij zorgen ervoor dat je de juiste jeugdhulp krijgt die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Je kunt bij het zorgloket terecht voor uitgebreide informatie over het aanvraagproces in Boekel, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Bij ons zorgloket mag je rekenen op persoonlijke begeleiding om jou te helpen de beste zorg te vinden. We staan naast je gedurende het hele proces en begeleiden je stap voor stap. We begrijpen dat het vinden van de juiste zorg soms overweldigend kan zijn, en daarom bieden we de nodige ondersteuning en advies. Samen zorgen we ervoor dat je de beste jeugdhulp krijgt die aansluit bij jouw behoeften en situatie.