WMO Boxtel

Wanneer je in Boxtel woont en behoefte hebt aan ondersteuning, dan kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. We begrijpen dat iedere situatie uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om te vermelden dat de werkwijze binnen de gemeente Boxtel soms kan variëren. Voor de meest actuele informatie raden we je aan om onze website te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek, dat ook wel bekend staat als het keukentafelgesprek, zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente Boxtel telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. We streven er altijd naar om het proces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Boxtel

Voor ondersteuning op het gebied van Wmo en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Boxtel. Dit zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor hulpvragen.

Het zorgloket is bereikbaar via telefoon en zal een aantal vragen stellen om je huidige situatie en de gewenste vorm van ondersteuning beter te begrijpen. Na het telefonisch contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Boxtel.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Boxtel. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeenteboxtel.nl.

Jeugdhulp Boxtel

Voor jeugdhulp in Boxtel kun je rekenen op het zorgloket van de gemeente Boxtel als jouw betrouwbare aanspreekpunt. Het zorgloket fungeert als een centrale plek waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdzorg, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag of begeleiding wilt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Boxtel staat voor je klaar.

Bij het zorgloket worden ze betrokken bij het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Boxtel. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Informatie over het aanvraagproces in Boxtel is hier ruimschoots beschikbaar, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de passende jeugdzorg te verkrijgen.

Gedurende het proces van het vinden van de beste zorg voor jouw situatie, word je door het zorgloket begeleid. Ze zullen ervoor zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt en helpen bij het vinden van de beste zorgmogelijkheden in Boxtel. Het zorgloket staat voor je klaar om jou te helpen bij het nemen van de benodigde stappen, zodat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Maak gebruik van de expertise en begeleiding van het zorgloket van de Gemeente Boxtel en zet de eerste stap naar de beste jeugdzorg voor jouw situatie.