WMO Breda

Wanneer je in Breda woont en behoefte hebt aan ondersteuning, ben je van harte welkom bij het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket contact met je opnemen, telefonisch of per e-mail.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Breda soms kan variëren. Voor de meest actuele informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt en jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens plannen we een afspraak in voor een persoonlijk gesprek.

Tijdens dit gesprek zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek neemt de medewerker telefonisch contact met je op om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

We streven ernaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden in het proces. Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen van de aanvraag? Onze medewerkers staan voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste ondersteuning ontvangt en dat je weer grip krijgt op jouw situatie. Neem dus gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Breda

Voor ondersteuning in de regio Breda kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor hulpvragen op het gebied van WMO en jeugdzorg.

Via het telefoonnummer kun je contact opnemen met het zorgloket. Na het beantwoorden van enkele vragen over je situatie en de gewenste ondersteuning, zal er een afspraak worden ingepland met een medewerker van de gemeente Breda.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team WMO van de gemeente Breda. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Een andere optie is het sturen van een e-mail naar wmo@gemeentebreda.nl.

Jeugdhulp Breda

Voor jeugdhulp in Breda kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Breda. Dit zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp in Breda.

Bij het zorgloket van de gemeente Breda kun je terecht met al je vragen over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp. Of je nu hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag of begeleiding zoekt gedurende het hele proces, het zorgloket staat voor je klaar.

Het zorgloket van de gemeente Breda zal gedurende het hele aanvraagproces actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Breda, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.