WMO Cuijk

Wanneer je in Cuijk woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen bij jouw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om praktische hulp, aanpassingen in huis, vervoer of andere vormen van ondersteuning, het WMO zorgloket is er om jou te begeleiden.

Bij het contactmoment zal een medewerker van het zorgloket persoonlijk met je in gesprek gaan om een goed beeld te krijgen van je behoeften en situatie. Dit kan telefonisch of per e-mail plaatsvinden. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Cuijk soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Cuijk te raadplegen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens zal er een afspraak worden gemaakt voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd. Tijdens dit gesprek zal de medewerker van de gemeente Cuijk een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie, behoeften en eventuele beperkingen.

Op basis van deze inventarisatie wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek neemt de medewerker van de gemeente Cuijk telefonisch contact met je op om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Het verdere proces zal in overleg met jou worden afgestemd, zodat je de juiste ondersteuning ontvangt die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Cuijk

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Cuijk. Als centraal aanspreekpunt binnen de gemeente staan zij klaar voor hulpvragen op het gebied van Wmo en Jeugdzorg.

Het zorgloket van de gemeente Cuijk is telefonisch bereikbaar. Hier zullen enkele vragen gesteld worden over je situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Cuijk.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Cuijk. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur. Je kunt hen telefonisch bereiken of een e-mail sturen naar wmo@gemeentecuijk.nl.

Jeugdhulp Cuijk

Voor jeugdzorg in Cuijk staat het zorgloket van de gemeente Cuijk klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdzorg, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Cuijk staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdzorg in Cuijk actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdzorg krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Cuijk, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdzorg te verkrijgen.