WMO De Wolden

Wanneer je in De Wolden woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen en samen te kijken naar passende oplossingen. Wij begrijpen dat iedere situatie uniek is en daarom bieden wij maatwerk ondersteuning die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Bij het contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek zullen er enkele vragen worden gesteld om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een passende oplossing te vinden en streven naar een efficiënte werkwijze.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Hierbij zal er een afspraak worden ingepland voor een persoonlijk gesprek, waarbij we graag bij jou thuis langskomen. Tijdens dit keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente De Wolden telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuis, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk verder te helpen en zijn altijd bereid om eventuele vragen of onduidelijkheden te beantwoorden. Ons doel is om samen met jou te werken aan een passende oplossing en ondersteuning, zodat je weer volop kunt genieten van het leven.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning De Wolden

Voor ondersteuning kunt u contact opnemen met het zorgloket van de gemeente De Wolden. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdzorg terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over uw huidige situatie en de vorm van ondersteuning die u nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente De Wolden.

Neem bij vragen contact op met het team Wmo van de gemeente De Wolden. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kunt u een e-mail sturen naar wmo@gemeentedewolden.nl.

Jeugdhulp De Wolden

Voor jeugdhulp in De Wolden staat het zorgloket van de gemeente De Wolden klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp in De Wolden.

Het zorgloket van de Gemeente De Wolden is er om al jouw vragen met betrekking tot jeugdhulp te beantwoorden en om hulp te bieden bij het indienen van een aanvraag. Het team van professionals zal jou gedurende het hele proces begeleiden en ondersteunen.

Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in De Wolden, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen. Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces actief betrokken blijven en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie.

Laat het zorgloket van de gemeente De Wolden je begeleiden en ondersteunen bij het vinden van de beste jeugdhulp voor jou. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat je de juiste zorg en ondersteuning ontvangt die aansluit bij jouw behoeften. Vertrouw op hun expertise en laat hen je stap voor stap begeleiden om de beste zorg te vinden voor jouw situatie.