WMO Delft

Wanneer je in Delft woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen met jouw persoonlijke situatie en behoeften. Het WMO zorgloket is er om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt die bij jou past.

Bij het WMO zorgloket zal er in eerste instantie telefonisch of per e-mail contact met je worden opgenomen. Tijdens dit contactmoment zal er een aantal vragen worden gesteld om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Delft soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je het beste de website van de Gemeente Delft raadplegen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek, dat ook wel het keukentafelgesprek wordt genoemd, zal er een uitgebreide inventarisatie plaatsvinden van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente Delft telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Het verdere proces zal afhangen van het advies en de afspraken die gemaakt zijn tijdens het keukentafelgesprek. Het doel is altijd om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning ontvangt die jou helpt om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving.

Neem dus gerust contact op met het WMO zorgloket van de gemeente Delft als je behoefte hebt aan ondersteuning. De medewerkers staan voor je klaar om jou te helpen en samen te kijken naar de mogelijkheden voor passende ondersteuning.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Delft

Voor hulp en ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Delft. Hier kun je als centraal aanspreekpunt terecht met al je hulpvragen op het gebied van WMO en Jeugdhulp.

Het zorgloket van Delft is telefonisch bereikbaar en zal je enkele vragen stellen over je situatie en de specifieke vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Delft.

Heb je vragen? Neem dan contact op met het WMO team van de gemeente Delft. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@delft.nl.

Jeugdhulp Delft

Voor jeugdhulp in Delft is het zorgloket van de Gemeente Delft jouw betrouwbare partner. Bij het zorgloket kun je terecht voor alle informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor alle hulpvragen met betrekking tot jeugdzorg in Delft. Of je nu wilt weten welke mogelijkheden er zijn voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding wenst gedurende het hele proces, bij het zorgloket staan ze voor je klaar.

Gedurende het gehele aanvraagproces zal het zorgloket van de Gemeente Delft nauw betrokken blijven. Ze bieden ondersteuning, begeleiding en zorgen ervoor dat je de juiste jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Het zorgloket voorziet je van specifieke informatie over het aanvraagproces in Delft, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Bij het zorgloket begrijpen ze dat het vinden van de juiste zorg een belangrijk proces is. Daarom zullen ze je gedurende dit proces begeleiden, van het stellen van de juiste vragen tot het vinden van de beste zorg voor jouw situatie. Het zorgloket staat garant voor een persoonlijke en betrokken aanpak, zodat jij de beste zorg en ondersteuning kunt ontvangen die je nodig hebt.