WMO Deventer

Wanneer je in Deventer woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers voor je klaar om te helpen. Ons doel is om je passende ondersteuning te bieden die aansluit bij jouw persoonlijke situatie en behoeften.

Bij het eerste contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment stellen zij enkele vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Houd er rekening mee dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren, dus voor de meest actuele informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, waarbij we graag bij jou thuis langskomen.

Tijdens het gesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek neemt de medewerker telefonisch contact met je op om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

We hopen dat deze ondersteuning bijdraagt aan het verbeteren van jouw situatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons WMO zorgloket. We staan altijd voor je klaar om te helpen.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Deventer

Voor hulp en ondersteuning op het gebied van Wmo en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Deventer. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente en staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het vinden van de juiste vorm van zorg.

Om contact op te nemen met het zorgloket kun je telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Tijdens dit telefoongesprek zal er naar je huidige situatie worden geïnformeerd en naar welke vorm van ondersteuning je behoefte hebt. Vervolgens zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Deventer, zodat jouw specifieke hulpvraag kan worden besproken.

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Wmo in Deventer? Neem dan contact op met het team Wmo. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeenteventer.nl. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij jouw hulpvragen op het gebied van Wmo en Jeugdzorg.

Jeugdhulp Deventer

Voor jeugdhulp in Deventer staat het zorgloket van de gemeente Deventer klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Ben je op zoek naar informatie over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp of heb je hulp nodig bij het indienen van een aanvraag? Het zorgloket van de Gemeente Deventer staat altijd voor je klaar.

Gedurende het hele aanvraagproces zal het zorgloket actief betrokken blijven. Ze zullen jou ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket vind je specifieke informatie over het aanvraagproces in Deventer, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Het zorgloket zal je begeleiden tijdens het gehele proces, vanaf het indienen van de aanvraag tot aan het vinden van de beste zorg voor jouw situatie. Ze zullen je ondersteunen, adviseren en ervoor zorgen dat je de juiste stappen neemt om de beste zorg te verkrijgen. Je staat er dus niet alleen voor; het zorgloket van de gemeente Deventer staat altijd voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste jeugdhulp.