WMO Dongen

Wanneer je in Dongen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers voor je klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over thuiszorg, hulpmiddelen of andere vormen van ondersteuning, zij kunnen je voorzien van de juiste informatie en advies op maat.

Tijdens het contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Door het stellen van enkele vragen, krijgt de medewerker een goed beeld van jouw persoonlijke situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Dongen kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je altijd terecht op de website van de Gemeente Dongen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk keukentafelgesprek. Tijdens dit gesprek zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Dit verslag vormt de basis voor het advies van passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek neemt de medewerker van de gemeente Dongen telefonisch contact met je op om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Met het WMO zorgloket van de gemeente Dongen sta je er niet alleen voor. De deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste ondersteuning die past bij jouw persoonlijke situatie. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw welzijn en zelfstandigheid in Dongen.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Dongen

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Dongen. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdzorg terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Dongen.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Dongen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een mail sturen naar wmo@gemeentedongen.nl.

Jeugdhulp Dongen

Voor jeugdhulp in Dongen kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Bij dit loket staan ze altijd voor je klaar en kun je al je vragen stellen over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp.

Het zorgloket van de Gemeente Dongen kan je ondersteunen bij het indienen van een aanvraag voor jeugdhulp. Ze bieden hulp bij het invullen van formulieren en begeleiden je tijdens het gehele aanvraagproces. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Het zorgloket zorgt ervoor dat je de juiste ondersteuning krijgt die aansluit bij jouw situatie.

Gedurende het hele proces zal het zorgloket van de Gemeente Dongen actief betrokken blijven. Ze zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je de best passende jeugdhulp krijgt. Je kunt bij het zorgloket terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Dongen. Hierdoor ben je goed geïnformeerd en kun je de nodige stappen zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen. Het zorgloket staat voor jou klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de beste zorg voor jouw situatie.