WMO Drimmelen

Wanneer je in Drimmelen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je terecht bij het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Zij hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van zorg en ondersteuning.

Het contactmoment met het zorgloket verloopt telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers zullen enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren. Voor de meest actuele informatie raden we je aan om onze website te bezoeken. Daar vind je alle informatie over de WMO in Drimmelen en de benodigde contactgegevens.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Er zal een afspraak worden ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd.

Tijdens dit gesprek zal de medewerker van de gemeente Drimmelen een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies met je te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Het proces van aanvraag tot uiteindelijke ondersteuning kan enige tijd in beslag nemen. Wij streven ernaar om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat jij zo snel mogelijk de juiste ondersteuning ontvangt. Mocht je tussentijds vragen hebben of behoefte aan meer informatie, dan staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het WMO zorgloket van de gemeente Drimmelen.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Drimmelen

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Drimmelen. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Drimmelen.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Drimmelen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeentedrimmelen.nl.

Jeugdhulp Drimmelen

Voor jeugdhulp in Drimmelen staat het zorgloket van de gemeente Drimmelen klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de diverse opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Drimmelen staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Drimmelen actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste bij jouw specifieke situatie past. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Drimmelen, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Het proces van het vinden van de juiste zorg kan overweldigend zijn, maar je staat er niet alleen voor. Het zorgloket zal je begeleiden en ondersteunen tijdens elke stap van het proces. Ze zullen ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp en helpen je bij het indienen van een aanvraag. Het zorgloket begrijpt dat elke situatie uniek is, en zal daarom zorgvuldig kijken naar jouw specifieke behoeften en omstandigheden om de beste zorg op maat te vinden. Je staat er niet alleen voor – het zorgloket is er om jou te helpen.