WMO Eemsmond

Wanneer je in de regio Eemsmond woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen. Zij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van zorg en kunnen je adviseren over passende ondersteuning.

Het eerste contactmoment zal telefonisch of per e-mail plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal een medewerker van het zorgloket enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Eemsmond kan variëren. Neem daarom altijd een kijkje op de website van de Gemeente Eemsmond voor de meest actuele informatie.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Een medewerker zal vervolgens een afspraak met je inplannen voor een persoonlijk keukentafelgesprek. Hier kun je in alle rust je situatie en behoeften bespreken met de medewerker.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie. Hierbij wordt gekeken naar je persoonlijke omstandigheden, wensen en behoeften. Op basis van deze inventarisatie zal er een verslag worden opgesteld met een passend advies voor ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Neem dus gerust contact op met het WMO zorgloket van de Gemeente Eemsmond als je behoefte hebt aan ondersteuning. De medewerkers staan voor je klaar en zullen er alles aan doen om je op de juiste manier van dienst te zijn.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Eemsmond

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Eemsmond. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Eemsmond.

Neem bij vragen contact op met het team Wmo van de gemeente Eemsmond. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar wmo@gemeenteeemsmond.nl.

Jeugdhulp Eemsmond

Voor jeugdzorg in Eemsmond is het zorgloket van de gemeente Eemsmond er om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdzorg.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdzorg, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt tijdens het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Eemsmond staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het hele aanvraagproces voor jeugdzorg in Eemsmond actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdzorg ontvangt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Eemsmond, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdzorg te verkrijgen.