WMO Geldermalsen-Oost

Wanneer je in Geldermalsen-Oost woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen en ondersteuning te bieden. Zij hebben een uitgebreide kennis van de lokale situatie en kunnen je daarom goed adviseren. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.

Het contactmoment met het zorgloket is bedoeld om een goed beeld te krijgen van jouw behoeften en omstandigheden. Onze medewerkers zullen enkele vragen stellen om jouw situatie zo goed mogelijk te begrijpen. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Geldermalsen-Oost kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je altijd onze website raadplegen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk een afspraak met jou inplannen voor een persoonlijk keukentafelgesprek. Tijdens dit gesprek zal de medewerker van de gemeente uitgebreid met jou bespreken wat jouw specifieke situatie en behoeften zijn.

Tijdens het keukentafelgesprek zal er een grondige inventarisatie plaatsvinden van jouw situatie. Onze medewerker zal alle relevante informatie verzamelen en een verslag opstellen met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies met je te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Onze medewerkers zullen je gedurende het hele proces begeleiden en ondersteunen, zodat je de juiste hulp krijgt die je nodig hebt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Geldermalsen-Oost

Voor ondersteuning op het gebied van Wmo en jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Geldermalsen-Oost. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag terecht kunnen.

Het zorgloket is goed bereikbaar via telefoon en zal een aantal vragen stellen om je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt te begrijpen. Na dit telefonisch contact zal er een afspraak worden gepland met een medewerker van de gemeente Geldermalsen-Oost.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met het team Wmo van de gemeente Geldermalsen-Oost. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentegeldermalsenoost.nl.

Jeugdhulp Geldermalsen-Oost

Voor jeugdhulp in Geldermalsen-Oost staat het zorgloket van de gemeente Geldermalsen-Oost klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Bij het zorgloket van de Gemeente Geldermalsen-Oost kun je terecht met al je vragen over de verschillende opties voor jeugdhulp, of je hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Geldermalsen-Oost betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Geldermalsen-Oost, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.