WMO Geldrop-Mierlo

Wanneer je in Geldrop-Mierlo woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Geldrop-Mierlo te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Geldrop-Mierlo telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Geldrop-Mierlo

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Geldrop-Mierlo. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor mensen met een hulpvraag op het gebied van Wmo en jeugdzorg.

Om contact op te nemen met het zorgloket kun je telefonisch contact opnemen. Tijdens dit telefoongesprek zal er gevraagd worden naar je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Vervolgens zal er een afspraak gemaakt worden met een medewerker van de gemeente Geldrop-Mierlo.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Geldrop-Mierlo. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentegeldrop-mierlo.nl. Wij staan klaar om je verder te helpen.

Jeugdhulp Geldrop-Mierlo

Voor hulpvragen en informatie over jeugdzorg in Geldrop-Mierlo kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Geldrop-Mierlo. Het zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle zaken omtrent jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de beschikbare opties voor jeugdzorg, hulp nodig hebt bij het aanvragen van ondersteuning of begeleiding zoekt gedurende dit proces, het zorgloket staat voor je klaar.

Het zorgloket zal je gedurende het hele aanvraagproces actief ondersteunen en begeleiden. Ze zullen ervoor zorgen dat je de juiste informatie hebt en de nodige stappen kunt zetten om de gewenste jeugdzorg te verkrijgen. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Geldrop-Mierlo, zodat je goed geïnformeerd bent en op de hoogte bent van alle mogelijkheden.

Het zorgloket begrijpt dat het vinden van de juiste zorg voor jouw specifieke situatie belangrijk is. Daarom zullen ze je begeleiden en ondersteunen om de beste zorg te vinden die past bij jouw behoeften. Of het nu gaat om advies, begeleiding of hulp bij het vinden van passende jeugdzorg, het zorgloket zal ervoor zorgen dat je op de juiste weg wordt gezet. Ze zullen je begeleiden door het proces en ervoor zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt om weer verder te kunnen.