WMO Gemert-Bakel

Wanneer je in Gemert-Bakel woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij jouw persoonlijke situatie. Of je nu vragen hebt over zorg, hulpmiddelen of andere ondersteuningsmogelijkheden, zij kunnen je voorzien van advies en informatie die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

Het eerste contactmoment met het zorgloket verloopt telefonisch of via e-mail. Tijdens dit gesprek zal een medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. De werkwijze kan per gemeente verschillen, dus om op de hoogte te blijven van de meest actuele informatie, raden we je aan om de website van de Gemeente Gemert-Bakel te raadplegen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens zal er een afspraak worden ingepland voor een persoonlijk keukentafelgesprek. Tijdens dit gesprek zal de medewerker van de gemeente een grondige inventarisatie maken van jouw situatie, behoeften en wensen. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld waarin passende ondersteuning wordt geadviseerd.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies van het verslag met je te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag ook per post thuisgestuurd. Vanuit daar kun je samen met de medewerker van de gemeente verdere stappen ondernemen om de geadviseerde ondersteuning te realiseren. Het proces wordt zorgvuldig en stap voor stap doorlopen, zodat jij de juiste ondersteuning krijgt die aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Gemert-Bakel

Voor ondersteuning op het gebied van Wmo en Jeugdzorg kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Gemert-Bakel. Als centraal aanspreekpunt binnen de gemeente staan zij klaar om je te helpen met je hulpvraag.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar voor het stellen van enkele vragen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonisch contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Gemert-Bakel.

Heb je vragen? Neem dan contact op met het team Wmo van de gemeente Gemert-Bakel. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeentegemertbakel.nl. Ons team staat graag voor je klaar om je verder te helpen.

Jeugdhulp Gemert-Bakel

Voor jeugdhulp in Gemert-Bakel staat het zorgloket van de gemeente Gemert-Bakel klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de diverse opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Gemert-Bakel staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Gemert-Bakel actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Gemert-Bakel, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.