WMO Goes

Wanneer je in Goes woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over zorgvoorzieningen, huishoudelijke hulp, vervoer of andere vormen van ondersteuning, het WMO zorgloket kan je voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Om jouw persoonlijke situatie goed in kaart te brengen, zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie en behoeften. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je het beste de website van de Gemeente Goes raadplegen.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, waarbij je samen met een medewerker van de gemeente de mogelijkheden en hulpvraag kunt bespreken. Dit gesprek vindt plaats op een locatie die voor jou het meest geschikt is.

Tijdens het persoonlijke gesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente Goes telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag met het advies per post thuisgestuurd, zodat je alles rustig kunt nalezen.

Het WMO zorgloket van de gemeente Goes staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van passende ondersteuning. Door de persoonlijke benadering en inventarisatie van jouw behoeften, kunnen zij samen met jou kijken naar de mogelijkheden binnen de gemeente. Neem dus gerust contact op en ontdek welke ondersteuning er voor jou beschikbaar is.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Goes

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Goes. Het zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt voor hulpvragen op het gebied van Wmo en Jeugdzorg.

Bij het zorgloket kun je telefonisch contact opnemen, waarbij enkele vragen gesteld zullen worden over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Goes.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Goes. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@gemeentegoes.nl. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Jeugdhulp Goes

Voor jeugdhulp in Goes staat het zorgloket van de gemeente Goes klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Het zorgloket van de Gemeente Goes staat voor je klaar, of je nu vragen hebt over de diverse opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces.

Gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Goes blijft het zorgloket actief betrokken. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Goes, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.