WMO Halderberge

Wanneer je in Halderberge woont en behoefte hebt aan ondersteuning, ben je bij het WMO zorgloket van de gemeente aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Of je nu een vraag hebt over wonen, vervoer, participatie of een ander onderwerp, wij bieden de ondersteuning die jij nodig hebt. Ons team heeft kennis van diverse gebieden en kan je adviseren en begeleiden op maat.

Bij het WMO zorgloket van Halderberge begrijpen we dat elke situatie uniek is en maatwerk vereist. Daarom gaat aan elke ondersteuningstraject een contactmoment vooraf, waarin we jouw persoonlijke situatie in kaart brengen. Dit kan telefonisch of per e-mail plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden. Tijdens dit contactmoment stellen onze medewerkers enkele vragen om een goed beeld te krijgen en om te bepalen welke ondersteuning het beste bij jou past.

De werkwijze binnen de gemeente Halderberge kan variëren, dus voor de meest actuele informatie adviseren we je om de website van de gemeente te raadplegen. Hier vind je alle relevante informatie over de aanvraagprocedure en de mogelijkheden op het gebied van ondersteuning.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in ons systeem. Jouw aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen en er wordt een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel een keukentafelgesprek genoemd. Tijdens dit gesprek zal een medewerker van de gemeente Halderberge uitgebreid met jou in gesprek gaan om een inventarisatie te maken van jouw situatie en behoeften.

Op basis van deze inventarisatie zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Ook ontvang je het verslag per post, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. We streven ernaar om het proces zo transparant en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat jij zo snel mogelijk de juiste ondersteuning krijgt waar je behoefte aan hebt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Halderberge

Voor ondersteuning kun je terecht bij het WMO zorgloket van de gemeente Halderberge. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor mensen met een hulpvraag op het gebied van Wmo en jeugdzorg.

Het zorgloket is op verschillende manieren bereikbaar, zodat je gemakkelijk contact kunt opnemen. Er zullen enkele vragen worden gesteld over je huidige situatie en welke vorm van ondersteuning je denkt nodig te hebben. Na het telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Halderberge.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Halderberge. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@gemeentehalderberge.nl. Het team staat klaar om je verder te helpen en antwoord te geven op al je vragen.

Jeugdhulp Halderberge

Voor jeugdhulp in Halderberge staat het zorgloket van de gemeente Halderberge klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Bij het zorgloket van de gemeente Halderberge kun je terecht met al je vragen over de verschillende opties voor jeugdhulp. Of je nu hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Halderberge actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Halderberge, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.