WMO Haren

Wanneer je in Haren woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. De deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen en adviseren op het gebied van zorg en ondersteuning. Ze zijn er om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en om passende ondersteuning te bieden.

Bij het contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om meer te weten te komen over jouw behoeften. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente kan verschillen, dus voor de meest recente informatie kun je terecht op de website van de Gemeente Haren.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens zal er een afspraak worden gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

Tijdens dit gesprek zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente Haren telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Het keukentafelgesprek is een belangrijk onderdeel van het proces, omdat dit de basis vormt voor het verdere traject. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan jouw individuele behoeften en wordt er gezocht naar een oplossing die het beste bij jou past. De medewerkers van de gemeente Haren zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt en dat jouw welzijn en zelfstandigheid worden bevorderd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Haren

Voor ondersteuning bij WMO- en jeugdzorgvragen in Haren kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor hulpvragen op dit gebied.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar, waarbij enkele vragen over je situatie en gewenste ondersteuning gesteld zullen worden. Na dit telefonische contact zal er een afspraak met een medewerker van de gemeente worden ingepland.

Bij vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Haren. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@gemeenteharen.nl.

Jeugdhulp Haren

Voor jeugdhulp in Haren kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Haren. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt voor hulpvragen op het gebied van jeugdzorg. Of je nu behoefte hebt aan informatie, advies of begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp, het zorgloket staat klaar om jou te ondersteunen.

Het zorgloket van de gemeente Haren zal gedurende het hele aanvraagproces betrokken blijven. Ze bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Haren, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de beste jeugdhulp te verkrijgen.

Het zorgloket van de gemeente Haren begrijpt dat het vinden van de juiste jeugdhulp een uitdagend proces kan zijn. Daarom zullen ze je gedurende het hele proces begeleiden en ondersteunen. Ze zullen je helpen bij het indienen van de aanvraag en ervoor zorgen dat je de benodigde begeleiding ontvangt. Het zorgloket heeft als doel om ervoor te zorgen dat je de beste zorg krijgt die past bij jouw behoeften en situatie. Je staat er niet alleen voor, het zorgloket van de gemeente Haren staat voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste jeugdhulp.