WMO Helmond

Wanneer je in Helmond woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Zij hebben ruime ervaring en kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden voor ondersteuning in jouw persoonlijke situatie.

Tijdens het contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Hierbij worden er enkele vragen gesteld om een goed beeld te krijgen van jouw situatie en behoeften. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om onze website te bezoeken.

Nadat je contact hebt gehad met het zorgloket, wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens plannen we een afspraak in voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek, ook wel een keukentafelgesprek genoemd, zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie, wensen en behoeften.

Op basis van dit gesprek zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Helmond telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Op basis van het advies kun je vervolgstappen nemen om de benodigde ondersteuning te ontvangen.

Neem dus gerust contact op met ons WMO zorgloket in Helmond. Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste ondersteuning krijgt waar je recht op hebt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Helmond

Voor ondersteuning binnen de WMO of Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Helmond. Dit zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt waar je terecht kunt met al je vragen en hulpvragen.

Via het zorgloket kun je telefonisch contact opnemen en zullen er enkele vragen gesteld worden over je situatie en de benodigde vorm van ondersteuning. Na dit telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Helmond om je verder te helpen.

Het team WMO van de gemeente Helmond is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Heb je vragen of wil je contact opnemen? Stuur dan een e-mail naar wmo@gemeentehelmond.nl of bel tijdens de genoemde openingstijden. We staan voor je klaar om je hulpvraag te beantwoorden en je verder te helpen.

Jeugdhulp Helmond

Voor jeugdhulp in Helmond is het zorgloket van de gemeente Helmond jouw betrouwbare aanspreekpunt. Het zorgloket fungeert als centrale informatiebron, adviespunt en begeleider bij het aanvragen van jeugdhulp. Bij het zorgloket van de Gemeente Helmond kun je terecht met al jouw vragen over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp. Of je nu hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag of begeleiding zoekt gedurende het gehele proces, het zorgloket staat altijd voor je klaar.

Het zorgloket zal tijdens het hele aanvraagtraject voor jeugdhulp in Helmond nauw betrokken blijven. Ze bieden ondersteuning, begeleiding en zorgen ervoor dat jij de passende jeugdhulp krijgt die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Het zorgloket van de gemeente Helmond voorziet je van specifieke informatie over het aanvraagproces in Helmond, zodat jij goed geïnformeerd bent en de benodigde stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Bij het zorgloket kun je rekenen op begeleiding en advies om de beste zorg te vinden voor jouw specifieke situatie. Ze zullen je gedurende het hele proces begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt. Het zorgloket van de gemeente Helmond begrijpt dat het vinden van de beste zorg cruciaal is en zal je daarom stap voor stap ondersteunen. Met hun expertise en betrokkenheid zorgen ze ervoor dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt in Helmond.