WMO Heusden

Wanneer je in Heusden woont en behoefte hebt aan ondersteuning, ben je bij het WMO zorgloket van de gemeente aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Zij hebben ervaring en kennis van de mogelijkheden binnen de regio. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het huishouden, vervoer of een andere vorm van ondersteuning, wij bieden maatwerk oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Bij het WMO zorgloket van de gemeente Heusden staat persoonlijk contact centraal. Zodra je contact met ons opneemt, telefonisch of per e-mail, zal een medewerker jouw vraag serieus nemen en deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Onze werkwijze kan variëren, daarom raden we je aan om regelmatig onze website te bezoeken voor de meest recente informatie en contactgegevens.

Als je contact hebt gehad met het zorgloket, wordt er een melding gemaakt in ons systeem en gaat jouw aanvraag in behandeling. Binnen afzienbare tijd zal er een afspraak worden ingepland voor een keukentafelgesprek. Tijdens dit gesprek zal een medewerker van de gemeente uitgebreid jouw situatie en behoeften inventariseren. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente Heusden telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je ook het verslag per post thuisgestuurd. Dit verslag geeft jou een overzicht van hetgeen er besproken is tijdens het keukentafelgesprek. Samen met jou bekijken we vervolgens hoe we de benodigde ondersteuning het beste kunnen realiseren.

Let op: Wijzigingen in wet- en regelgeving kunnen van invloed zijn op onze werkwijze. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij je naar onze website.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Heusden

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Heusden. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor hulpvragen op het gebied van de Wmo en jeugdzorg.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over jouw situatie en de ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefoongesprek zal er een afspraak worden ingepland met een medewerker van de gemeente Heusden.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Heusden. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@gemeenteheusden.nl.

Jeugdhulp Heusden

Voor jeugdhulp in Heusden kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Heusden. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor vragen, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste jeugdzorg, staat het zorgloket voor je klaar.

Bij het zorgloket van de Gemeente Heusden kun je rekenen op ondersteuning tijdens het hele aanvraagproces. Ze helpen je bij het indienen van de aanvraag en begeleiden je stap voor stap. Je kunt bij het zorgloket terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Heusden, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Gedurende het hele proces zal het zorgloket in Heusden actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste bij jouw situatie past. Met de hulp van het zorgloket kun je op zoek gaan naar de beste zorgvoorziening voor jouw specifieke behoeften. Het zorgloket zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de zorg en ondersteuning krijgt die je nodig hebt.