WMO Hoogeveen

Wanneer je in Hoogeveen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. Of het nu gaat om hulp bij het huishouden, aanpassingen in huis of andere vormen van ondersteuning, het WMO zorgloket staat voor je klaar.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Zo kunnen zij de juiste ondersteuning bieden die past bij jouw behoeften en mogelijkheden.

Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Hoogeveen soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Hoogeveen te bezoeken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over het aanvragen van ondersteuning via het WMO zorgloket.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens deze afspraak, ook wel het keukentafelgesprek genoemd, zal een medewerker van de gemeente Hoogeveen een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften.

Op basis van deze inventarisatie zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Hoogeveen contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

De medewerkers van het WMO zorgloket in Hoogeveen staan voor je klaar om jou de beste ondersteuning te bieden. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het krijgen van de juiste zorg en ondersteuning die je nodig hebt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Hoogeveen

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Hoogeveen. Dit zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor hulpvragen op het gebied van Wmo en jeugdzorg.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na het telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Hoogeveen.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met het team Wmo van de gemeente Hoogeveen. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentehoogeveen.nl.

Jeugdhulp Hoogeveen

Voor jeugdhulp in Hoogeveen staat het zorgloket van de gemeente Hoogeveen klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de gemeente Hoogeveen staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Hoogeveen actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Hoogeveen, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.