WMO Horst aan de Maas

Als u in Horst aan de Maas woont en behoefte heeft aan ondersteuning, kunt u contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met u opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we u aan om de website van de Gemeente Horst aan de Maas te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak met u ingepland voor een persoonlijk gesprek.

Tijdens dit gesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van uw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Horst aan de Maas telefonisch contact met u opnemen om de uitkomst en advies met u te bespreken. Daarnaast ontvangt u het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Horst aan de Maas

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Horst aan de Maas. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt voor hulpvragen op het gebied van Wmo en jeugdzorg.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over je situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na het telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Horst aan de Maas.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met het team Wmo van de gemeente Horst aan de Maas. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentehorstaandemaas.nl.

Jeugdhulp Horst aan de Maas

Voor jeugdhulp in Horst aan de Maas kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente. Dit zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor alle vragen en hulpvragen met betrekking tot jeugdzorg. Of je nu behoefte hebt aan informatie over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, begeleiding nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of advies wilt over de beste opties voor jouw situatie, het zorgloket staat altijd voor je klaar. Ze zijn er om je te ondersteunen en begeleiden gedurende het hele proces.

Het zorgloket van de Gemeente Horst aan de Maas biedt ook ondersteuning bij het aanvragen van jeugdhulp. Ze zijn bekend met het aanvraagproces en kunnen je helpen bij het invullen van de benodigde formulieren en documenten. Daarnaast kunnen ze je ook voorzien van specifieke informatie over de vereisten en criteria voor jeugdhulp in Horst aan de Maas. Op deze manier zorgen ze ervoor dat je goed geïnformeerd bent en de beste kans hebt om de juiste jeugdhulp te krijgen die past bij jouw specifieke behoeften.

Bij het zorgloket zullen ze gedurende het hele aanvraagproces betrokken blijven. Ze zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste stappen neemt om de beste zorg te vinden voor jouw situatie. Ze begrijpen dat het vinden van de juiste jeugdhulp een belangrijk proces is en daarom staan ze altijd voor je klaar om advies en ondersteuning te bieden. Het zorgloket in Horst aan de Maas zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de juiste zorg krijgt die je nodig hebt.