WMO Katwijk

Wanneer je in Katwijk woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij het vinden van passende oplossingen voor jouw persoonlijke situatie. Of je nu vragen hebt over wonen, zorg, vervoer, werk of andere onderwerpen, de medewerkers van het zorgloket zijn er om jou te ondersteunen en te begeleiden.

Bij het eerste contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek worden er enkele vragen gesteld om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Katwijk kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je altijd de website van de gemeente raadplegen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw persoonlijke situatie, behoeften en wensen. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente Katwijk telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Tevens ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Het keukentafelgesprek is slechts het begin van het proces. Na het gesprek zal er worden gekeken naar mogelijke oplossingen en de verdere stappen die genomen moeten worden. De medewerkers van de gemeente staan klaar om jou tijdens dit proces te ondersteunen en te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste ondersteuning krijgt waar je behoefte aan hebt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Katwijk

Voor hulpvragen met betrekking tot de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Katwijk. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar je met je hulpvraag terecht kunt.

Om contact op te nemen met het zorgloket kun je telefonisch bereiken. Tijdens dit gesprek zal er gevraagd worden naar je huidige situatie en naar de specifieke vorm van ondersteuning waar je behoefte aan hebt. Na het telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Katwijk.

Bij vragen kun je contact opnemen met het team WMO van de gemeente Katwijk. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@gemeentekatwijk.nl. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Jeugdhulp Katwijk

Voor jeugdhulp in Katwijk staat het zorgloket van de gemeente Katwijk klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Katwijk staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Katwijk actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Katwijk, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.