WMO Lansingerland

Wanneer je in Lansingerland woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Bij het WMO zorgloket staan deskundige medewerkers klaar om je te helpen. Zij hebben ervaring en kennis op het gebied van ondersteuning en kunnen je adviseren over de mogelijkheden.

Bij het eerste contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Lansingerland kan variëren. Voor de meest actuele informatie kun je daarom het beste de website van de gemeente raadplegen.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en jouw aanvraag zal in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie, beperkingen en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een passend advies voor ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal er telefonisch contact met je worden opgenomen om de uitkomst en het advies te bespreken. Tevens ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Lansingerland

Voor ondersteuning op het gebied van WMO en jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Lansingerland. Het zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt waar je met al je hulpvragen terecht kunt.

Het zorgloket van de gemeente Lansingerland is goed bereikbaar en staat klaar om je te helpen. Via de telefoon zullen ze enkele vragen stellen over je situatie en vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een deskundige medewerker van de gemeente.

Voor vragen en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met het team WMO van de gemeente Lansingerland. Dit team is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeentelansingerland.nl. Ze staan graag voor je klaar om je verder te helpen.

Jeugdhulp Lansingerland

Voor jeugdzorg in Lansingerland staat het zorgloket van de gemeente Lansingerland klaar om je te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdzorg.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdzorg, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Lansingerland staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdzorg in Lansingerland actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdzorg krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Lansingerland, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdzorg te verkrijgen.