WMO Leeuwarden

Wanneer je in Leeuwarden woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij jouw persoonlijke situatie. Zij hebben kennis van de lokale voorzieningen en kunnen je adviseren over passende ondersteuning.

Het eerste contactmoment zal telefonisch of per e-mail plaatsvinden. Tijdens dit contact zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw behoeften. Houd er rekening mee dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren, dus raadpleeg altijd de meest actuele informatie op de website van de gemeente Leeuwarden.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd, zal de medewerker van de gemeente een gedetailleerde inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Leeuwarden telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Je wordt gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden van de voortgang en er is ruimte om vragen te stellen. De medewerkers van het WMO zorgloket staan altijd voor je klaar en streven ernaar om samen met jou de juiste ondersteuning te vinden.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Leeuwarden

Voor ondersteuning op het gebied van WMO en jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Leeuwarden. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor WMO of jeugdzorg geholpen worden.

Het zorgloket is goed bereikbaar en je kunt contact opnemen via de telefoon. Tijdens dit telefoongesprek zullen er enkele vragen gesteld worden over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je denkt nodig te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Leeuwarden.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team WMO van de gemeente Leeuwarden. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@gemeenteleeuwarden.nl. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Jeugdhulp Leeuwarden

Voor jeugdhulp in Leeuwarden staat het zorgloket van de gemeente Leeuwarden klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de diverse opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Leeuwarden staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Leeuwarden actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Leeuwarden, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.