WMO Leudal

Als je in Leudal woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij jouw persoonlijke situatie. Of je nu behoefte hebt aan huishoudelijke hulp, vervoer of een woningaanpassing, het WMO zorgloket kan je helpen bij het vinden van passende ondersteuning.

Bij het contactmoment met het zorgloket zal een medewerker telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie en behoeften. Aangezien de werkwijze binnen de gemeente Leudal kan variëren, raden we je aan om voor de meest actuele informatie de website van de Gemeente Leudal te raadplegen.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd.

Tijdens het keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente Leudal telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Als je behoefte hebt aan ondersteuning in Leudal, staan de medewerkers van het WMO zorgloket klaar om je te helpen. Neem contact op en ontdek welke mogelijkheden er zijn om jouw situatie te verbeteren.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Leudal

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Leudal. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Via telefoon of e-mail zal het zorgloket enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Op basis hiervan wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Leudal, die je verder zal helpen.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Leudal. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeenteleudal.nl. We staan klaar om je te helpen met al je vragen en ondersteuningsbehoeften.

Jeugdhulp Leudal

Voor jeugdhulp in Leudal staat het zorgloket van de gemeente Leudal klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding wenst gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Leudal staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Leudal actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Leudal, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.