WMO Lingewaal

Wanneer je in Lingewaal woont en ondersteuning nodig hebt, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. Zij hebben ervaring en kennis op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en kunnen je advies geven over de mogelijkheden voor ondersteuning in jouw persoonlijke situatie.

Het eerste contactmoment met het zorgloket zal telefonisch of via e-mail plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen onze medewerkers enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw behoeften en situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Lingewaal kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om onze website te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in ons systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd.

Tijdens het keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente Lingewaal uitgebreid met jou spreken over jouw situatie en behoeften. Hierbij wordt er gekeken naar welke ondersteuning het beste bij jou past. Op basis van dit gesprek wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek neemt de medewerker van de gemeente Lingewaal telefonisch contact met je op om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Bij de gemeente Lingewaal staan wij klaar om jou te ondersteunen en te helpen bij het vinden van passende zorg en ondersteuning. Neem gerust contact op met ons WMO zorgloket en wij zullen ons uiterste best doen om jou de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Lingewaal

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Lingewaal. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdzorg terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Lingewaal.

Neem bij vragen contact op met het Wmo-team van de gemeente Lingewaal. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@lingewaal.nl.

Jeugdhulp Lingewaal

Voor jeugdhulp in Lingewaal staat het zorgloket van de gemeente Lingewaal klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Bij het zorgloket van de Gemeente Lingewaal kun je terecht voor al je vragen over de diverse opties voor jeugdhulp. Of je nu hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Lingewaal actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Lingewaal, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de beste jeugdhulp te verkrijgen.

Het zorgloket van de Gemeente Lingewaal begrijpt hoe belangrijk het is om de juiste zorg en ondersteuning te vinden voor jouw situatie. Daarom bieden ze begeleiding aan om je door het proces te leiden. Ze zullen je adviseren en assisteren bij het nemen van de benodigde stappen om de beste zorg te krijgen die aansluit bij je behoeften. Het doel is om ervoor te zorgen dat je de juiste jeugdhulp krijgt en dat het hele proces soepel verloopt.