WMO Noord-Beveland

Wanneer je in Noord-Beveland woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij het vinden van passende ondersteuning. Ons team staat bekend om hun expertise en betrokkenheid, en zal er alles aan doen om jouw behoeften en wensen centraal te stellen. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en advies op maat, zodat je de ondersteuning krijgt die het beste bij jou past.

Tijdens het contactmoment zal een van onze medewerkers telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Aan de hand van een aantal vragen zal de medewerker een goed beeld proberen te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren. We raden je dan ook aan om regelmatig onze website te bezoeken voor de meest actuele informatie.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak met jou ingepland voor een keukentafelgesprek. Tijdens dit gesprek zal een medewerker van de gemeente Noord-Beveland uitgebreid de tijd nemen om jouw situatie en behoeften in kaart te brengen. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek neemt de medewerker telefonisch contact met je op om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je ook een schriftelijk verslag per post thuisgestuurd.

Bij de inventarisatie tijdens het keukentafelgesprek komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals jouw fysieke gezondheid, sociale netwerk en mogelijke beperkingen. Op basis van deze informatie zal er gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden voor ondersteuning. Na het keukentafelgesprek begint het verdere proces, waarbij er gekeken wordt naar passende oplossingen en de benodigde stappen worden ondernomen om de gewenste ondersteuning te realiseren. We streven ernaar om jou zo snel mogelijk de hulp te bieden die je nodig hebt, zodat je weer optimaal kunt genieten en functioneren in het dagelijks leven.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Noord-Beveland

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Noord-Beveland. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdzorg terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Noord-Beveland.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Noord-Beveland. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een mail sturen naar wmo@noordbeveland.nl.

Jeugdhulp Noord-Beveland

Voor jeugdhulp op Noord-Beveland staat het zorgloket van de gemeente Noord-Beveland klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp op Noord-Beveland.

Of je nu vragen hebt over de verschillende opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Noord-Beveland staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp op Noord-Beveland actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces op Noord-Beveland, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.