WMO Noordwijk

Wanneer je in Noordwijk woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Noordwijk te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek.

Tijdens het gesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente Noordwijk telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Noordwijk

Voor ondersteuning op het gebied van Wmo en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Noordwijk. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor mensen met hulpvragen.

Het zorgloket van de gemeente Noordwijk is telefonisch bereikbaar. Tijdens dit gesprek zullen enkele vragen worden gesteld over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Noordwijk.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met het Wmo-team van de gemeente Noordwijk. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentenoordwijk.nl.

Jeugdhulp Noordwijk

Voor jeugdhulp in Noordwijk kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente. Als centraal aanspreekpunt staat het zorgloket klaar om jou te ondersteunen bij vragen over jeugdhulp en jeugdzorg. Of het nu gaat om informatie, advies of begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp, het zorgloket van de Gemeente Noordwijk helpt je graag verder.

Het zorgloket biedt ook ondersteuning bij het indienen van je aanvraag. Of je nu hulp nodig hebt bij het invullen van de benodigde formulieren of begeleiding wilt gedurende het hele proces, het zorgloket kan je hierbij assisteren. Ze staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je de juiste stappen kunt zetten en de benodigde jeugdhulp kunt verkrijgen.

Gedurende het hele proces zal het zorgloket van de Gemeente Noordwijk actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de beste zorg krijgt die aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Noordwijk, zodat je goed geïnformeerd bent en de juiste stappen kunt nemen om passende jeugdhulp te krijgen.