WMO Oisterwijk

Wanneer je in Oisterwijk woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen met jouw persoonlijke situatie. Of je nu vragen hebt over mogelijke ondersteuning of advies nodig hebt, het WMO zorgloket is er om jou te ondersteunen.

Het contactmoment met het WMO zorgloket kan telefonisch of per e-mail plaatsvinden. Tijdens dit contactmoment zal een medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw behoeften en situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Oisterwijk kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je de website van de Gemeente Oisterwijk raadplegen.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en jouw aanvraag zal in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel een keukentafelgesprek genoemd.

Tijdens het keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek neemt de medewerker telefonisch contact met je op om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag ook per post.

Het keukentafelgesprek is een belangrijk onderdeel van het proces, omdat alle relevante informatie naar voren kan komen en er zo een persoonlijk en passend advies kan worden gegeven. Na het keukentafelgesprek zal de verdere procedure in werking treden en zal er gekeken worden naar welke vorm van ondersteuning het beste bij jou past. Het WMO zorgloket staat gedurende dit hele proces voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen waar nodig.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Oisterwijk

Voor ondersteuning op het gebied van WMO en jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Oisterwijk. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor mensen met een hulpvraag.

Wil je contact opnemen met het zorgloket? Dat kan! Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over jouw situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefoongesprek zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Oisterwijk.

Heb je vragen? Neem dan contact op met het team WMO van de gemeente Oisterwijk. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeenteoisterwijk.nl.

Jeugdhulp Oisterwijk

Voor jeugdhulp in Oisterwijk kun je altijd bij het zorgloket van de gemeente Oisterwijk terecht. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Bij het zorgloket van de Gemeente Oisterwijk staan ze altijd klaar om al jouw vragen over jeugdhulp te beantwoorden. Of je nu wilt weten welke opties er zijn, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag of begeleiding wilt gedurende het hele proces, het zorgloket staat voor je klaar.

Gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Oisterwijk blijft het zorgloket actief betrokken. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor informatie specifiek gericht op het aanvraagproces in Oisterwijk, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.