WMO Oude IJsselstreek

Wanneer je in Oude IJsselstreek woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. Ze hebben ervaring en expertise om te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt die past bij jouw persoonlijke situatie.

Het contactmoment met het zorgloket zal in eerste instantie telefonisch of per e-mail plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal de medewerker van het zorgloket enkele vragen stellen om een compleet beeld te krijgen van jouw situatie. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente mogelijk kan variëren. Daarom is het raadzaam om de website van de Gemeente Oude IJsselstreek te raadplegen voor de meest recente informatie.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens zal er een afspraak worden gepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel bekend als het keukentafelgesprek. Deze afspraak is bedoeld om een uitgebreide inventarisatie te maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Oude IJsselstreek telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies van het gesprek met je te bespreken. Daarnaast ontvang je ook een verslag van het gesprek per post thuisgestuurd. Dit verslag bevat een overzicht van de besproken punten en het advies voor de ondersteuning die bij jou past.

Neem dus gerust contact op met het WMO zorgloket van de Gemeente Oude IJsselstreek als je behoefte hebt aan ondersteuning. De deskundige medewerkers zijn er om jou te helpen en zorgen ervoor dat je de juiste ondersteuning ontvangt die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en situatie.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Oude IJsselstreek

Voor ondersteuning op het gebied van WMO en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Oude IJsselstreek. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt waar je met al je hulpvragen kunt aankloppen.

Het zorgloket is eenvoudig te bereiken via telefoon of mail. Hierbij zal er gevraagd worden naar je huidige situatie en de specifieke vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit contactmoment wordt er een afspraak ingepland met een medewerker van de gemeente Oude IJsselstreek.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met het WMO team van de gemeente Oude IJsselstreek. Zij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om een mail te sturen naar wmo@gemeenteoudeijsselstreek.nl. Wij staan klaar om je te helpen.

Jeugdhulp Oude IJsselstreek

Voor jeugdhulp in de gemeente Oude IJsselstreek kun je terecht bij het zorgloket. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp in Oude IJsselstreek.

Het zorgloket van de gemeente Oude IJsselstreek staat altijd voor je klaar, of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden binnen jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding wilt gedurende het hele proces.

Het zorgloket zal gedurende de hele aanvraagperiode actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor gedetailleerde informatie over het aanvraagproces in de gemeente Oude IJsselstreek, zodat je goed geïnformeerd bent en de juiste stappen kunt zetten om de beste jeugdhulp te verkrijgen.