WMO Rijswijk

Wanneer je in Rijswijk woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. Zij hebben expertise op het gebied van WMO en kunnen je voorzien van passende informatie en advies.

Tijdens het contactmoment zal de medewerker van het zorgloket enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Op basis daarvan kan de medewerker de juiste ondersteuning bieden. Het is belangrijk om te vermelden dat de werkwijze binnen de gemeente Rijswijk kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je terecht op de website van de Gemeente Rijswijk.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Er wordt dan een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd.

Tijdens dit keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn tijdens dit gesprek, zodat de medewerker een passend advies kan formuleren. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag van het gesprek per post thuisgestuurd.

Wil je meer weten over de ondersteuning die de WMO biedt in Rijswijk? Neem dan contact op met het zorgloket van de gemeente en zet de eerste stap naar passende hulp en begeleiding.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Rijswijk

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Rijswijk. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Rijswijk.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Rijswijk. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een mail sturen naar wmo@gemeenterijswijk.nl.

Jeugdhulp Rijswijk

Voor jeugdhulp in Rijswijk staat het zorgloket van de gemeente Rijswijk klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Rijswijk staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Rijswijk actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Rijswijk, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.