WMO Rozendaal

Wanneer je in Rozendaal woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Zij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van WMO en kunnen je adviseren over de mogelijkheden en voorzieningen die voor jou van toepassing zijn.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Op basis hiervan kan er passende ondersteuning geboden worden. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Rozendaal te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak met jou ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd, zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften.

Op basis van deze inventarisatie zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Dit verslag ontvang je per post thuisgestuurd en de medewerker van de gemeente zal ook telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat de ondersteuning die geboden wordt goed aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Het verdere proces zal in overleg met jou worden bepaald. Samen met de medewerker van de gemeente kun je bespreken welke stappen er worden genomen en hoe de verdere ondersteuning vormgegeven wordt. Ook is er ruimte voor vragen en eventuele aanpassingen. We streven ernaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat je op een prettige manier kunt leven in Rozendaal.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Rozendaal

Voor ondersteuning kun je terecht bij het WMO zorgloket van de gemeente Rozendaal. Als centraal aanspreekpunt binnen de gemeente staan zij klaar voor mensen met hulpvragen op het gebied van WMO en jeugdzorg.

Het zorgloket van Rozendaal is gemakkelijk te bereiken via de telefoon. Tijdens dit gesprek zullen enkele vragen gesteld worden over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je denkt nodig te hebben. Hierna wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Rozendaal.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team WMO van de gemeente Rozendaal. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeenterozendaal.nl.

Jeugdhulp Rozendaal

Voor jeugdhulp in Rozendaal kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Rozendaal. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Bij het zorgloket van de Gemeente Rozendaal staan ze klaar om jou te ondersteunen. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Rozendaal betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Rozendaal, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de beste jeugdhulp voor jou te verkrijgen.