WMO Sint Anthonis

Wanneer je in Sint Anthonis woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Zij hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van zorg en kunnen je adviseren en ondersteunen waar nodig.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom proberen wij maatwerk te leveren. Onze werkwijze kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om onze website te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in ons systeem en jouw aanvraag zal in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, waarbij we streven naar een keukentafelgesprek.

Tijdens dit gesprek zal een medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie, behoeften en wensen. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Wij streven ernaar om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden en zullen samen met jou kijken naar de juiste oplossingen. Ons team staat voor je klaar en zal je begeleiden gedurende het gehele proces. Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Sint Anthonis

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Sint Anthonis. Hier vind je het centrale aanspreekpunt voor hulpvragen op het gebied van Wmo en jeugdzorg.

Het zorgloket is eenvoudig te bereiken via telefoon en zal enkele vragen stellen om jouw huidige situatie en de benodigde ondersteuning in kaart te brengen. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Sint Anthonis.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Sint Anthonis. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Als alternatief kun je ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentesintanthonis.nl.

Jeugdhulp Sint Anthonis

Voor jeugdhulp in Sint Anthonis staat het zorgloket van de gemeente Sint Anthonis klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Het zorgloket van de gemeente Sint Anthonis staat voor je klaar, of je nu vragen hebt over de verschillende opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding wilt gedurende het hele proces.

Gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Sint Anthonis zal het zorgloket actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp ontvangt die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Sint Anthonis, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.