WMO Sliedrecht

Wanneer je in Sliedrecht woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. Of het nu gaat om zorg- en ondersteuningsvragen, vervoer, wonen, werk of andere zaken, zij hebben de kennis en ervaring om je wegwijs te maken.

Tijdens het contactmoment zal een medewerker van het zorgloket met je in gesprek gaan om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Dit kan telefonisch, per e-mail of eventueel in een persoonlijk gesprek plaatsvinden. De werkwijze binnen de gemeente kan verschillen, dus voor de meest actuele informatie kun je altijd terecht op de website van de Gemeente Sliedrecht.

Na het contact zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Dit keukentafelgesprek vindt plaats bij jou thuis, zodat je in een vertrouwde omgeving kunt praten over jouw behoeften en wensen.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie. Samen met jou wordt er gekeken naar wat je nodig hebt en welke ondersteuning het beste bij jou past. De medewerker zal hiervan een verslag opstellen met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Je ontvangt het verslag ook per post thuisgestuurd, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.

Het WMO zorgloket van de gemeente Sliedrecht staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste zorg en ondersteuning. Neem contact op en zet de eerste stap naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Sliedrecht

Voor ondersteuning op het gebied van Wmo en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Sliedrecht. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente waar je met al jouw hulpvragen terecht kunt.

Het zorgloket is eenvoudig te bereiken via telefoon of e-mail. Onze medewerkers zullen enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je denkt nodig te hebben. Na dit contact zal er een afspraak worden ingepland met een medewerker van de gemeente Sliedrecht die je verder kan helpen.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met ons team Wmo. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@sliedrecht.nl. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren op al je vragen en verzoeken.

Jeugdhulp Sliedrecht

Voor jeugdhulp in Sliedrecht staat het zorgloket van de gemeente Sliedrecht klaar om jouw hulpvragen te beantwoorden. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdzorg.

Het zorgloket van de Gemeente Sliedrecht biedt ondersteuning bij het indienen van aanvragen. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdzorg, hulp nodig hebt bij het invullen van een aanvraagformulier, of begeleiding zoekt gedurende het hele proces, het zorgloket staat voor je klaar.

Gedurende het gehele aanvraagproces blijft het zorgloket actief betrokken. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdzorg krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Sliedrecht, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de beste jeugdzorg te verkrijgen.