WMO Sluis

Wanneer je in Sluis woont en behoefte hebt aan ondersteuning, ben je bij het WMO zorgloket van de gemeente aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Via het zorgloket kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te helpen, waarbij we een persoonlijke benadering hanteren.

Bij het eerste contactmoment zullen onze medewerkers enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Op die manier kunnen we de juiste ondersteuning bieden die bij jou past. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren, dus voor de meest actuele informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in ons systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens plannen we een afspraak in voor een keukentafelgesprek. Hierbij komt een medewerker van de gemeente bij jou thuis om een uitgebreide inventarisatie te maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Vanaf dat moment gaan we samen met jou aan de slag om de benodigde ondersteuning te realiseren. We streven ernaar om jou zo goed mogelijk te helpen, zodat je weer zelfstandig en vol vertrouwen verder kunt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Sluis

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Sluis. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor Wmo en Jeugdzorg. Hier kun je terecht met al je hulpvragen.

Het zorgloket is gemakkelijk te bereiken via de telefoon. Een medewerker zal enkele vragen stellen over jouw huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je denkt nodig te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Sluis om jou verder te helpen.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met het team Wmo van de gemeente Sluis. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentesluis.nl. Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen en ondersteuningsbehoeften.

Jeugdhulp Sluis

Voor jeugdhulp in Sluis kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente. Dit zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt voor hulpvragen en ondersteuning bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu behoefte hebt aan informatie, advies of begeleiding, het zorgloket staat voor je klaar.

Het zorgloket van de Gemeente Sluis zal je gedurende het hele aanvraagproces actief ondersteunen. Ze bieden begeleiding en zorgen ervoor dat je de juiste jeugdhulp krijgt die past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor uitgebreide informatie over het aanvraagproces in Sluis. Hierdoor ben je goed geïnformeerd en kun je de nodige stappen zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Het aanvragen van jeugdhulp kan soms een ingewikkeld proces zijn, maar het zorgloket van de Gemeente Sluis staat voor je klaar om je te begeleiden. Ze zullen je ondersteunen bij het indienen van een aanvraag en je begeleiden gedurende het hele proces. Hun doel is om ervoor te zorgen dat je de beste zorg krijgt voor jouw situatie. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en advies om de juiste stappen te nemen en de beste zorg te vinden die aansluit bij jouw behoeften.