WMO Son en Breugel

Wanneer je in Son en Breugel woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over huishoudelijke hulp, mantelzorgondersteuning of vervoer, zij zijn er om je te begeleiden en te adviseren.

Tijdens het contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Dit gesprek is bedoeld om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en de ondersteuning die je nodig hebt. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente kan variëren, dus raadpleeg de website van de Gemeente Son en Breugel voor de meest actuele informatie.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Er wordt een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek, waarin jouw situatie en behoeften uitgebreid worden besproken. Dit gesprek, het zogenaamde keukentafelgesprek, vindt plaats op een locatie die voor jou het meest geschikt is.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een grondige inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Je wordt gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden en kunt altijd terecht bij de medewerkers van het zorgloket voor vragen of verdere ondersteuning.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Son en Breugel

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Son en Breugel. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Son en Breugel.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Son en Breugel. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeentesonenbreugel.nl.

Jeugdhulp Son en Breugel

Voor jeugdhulp in Son en Breugel staat het zorgloket van de gemeente Son en Breugel klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de diverse opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Son en Breugel staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Son en Breugel actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Son en Breugel, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.