WMO Stede Broec

Wanneer je in Stede Broec woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij jouw persoonlijke situatie. Zij hebben ervaring en kennis van de lokale voorzieningen en kunnen daarom passende ondersteuning bieden. Of je nu behoefte hebt aan huishoudelijke hulp, vervoer, een woningaanpassing of andere vormen van ondersteuning, het WMO zorgloket kan jou hierin begeleiden.

Bij het contactmoment met het WMO zorgloket zal een medewerker telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Op basis hiervan kan de medewerker advies en informatie geven over mogelijke oplossingen en voorzieningen.

Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Stede Broec soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de gemeente te raadplegen. Hier vind je ook de contactgegevens van het WMO zorgloket, mocht je zelf contact willen opnemen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk keukentafelgesprek. Dit gesprek vindt plaats bij jou thuis, zodat de medewerker een uitgebreide inventarisatie kan maken van jouw situatie en behoeften.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker samen met jou bespreken welke ondersteuning het beste bij jou past. Er zal een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek neemt de medewerker van de gemeente Stede Broec telefonisch contact met je op om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag ook per post, zodat je alles rustig kunt nalezen en eventuele vragen kunt stellen.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Stede Broec

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Stede Broec. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Stede Broec.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Stede Broec. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kan je een mail sturen naar wmo@gemeentestedebroec.nl.

Jeugdhulp Stede Broec

Voor jeugdhulp in Stede Broec staat het zorgloket van de gemeente Stede Broec klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de diverse opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Stede Broec staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Stede Broec actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Stede Broec, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.