WMO Steenbergen

Wanneer je in Steenbergen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om je te helpen bij jouw specifieke situatie. Of je nu hulp nodig hebt bij het regelen van zorg of ondersteuning op maat, het WMO zorgloket biedt de nodige begeleiding en advies.

Bij het eerste contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker een aantal vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Steenbergen soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie kun je terecht op de website van de Gemeente Steenbergen.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en jouw aanvraag zal in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie, wensen en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Steenbergen telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuis. Het verdere proces zal worden toegelicht en eventuele vervolgstappen zullen worden besproken. Het WMO zorgloket van de Gemeente Steenbergen staat voor je klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden bij het regelen van de zorg en ondersteuning die je nodig hebt.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Steenbergen

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Steenbergen. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Het zorgloket is bereikbaar via de telefoon en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Steenbergen.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Steenbergen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kan je een mail sturen naar wmo@gemeentesteenbergen.nl.

Jeugdhulp Steenbergen

Voor jeugdhulp in Steenbergen staat het zorgloket van de gemeente Steenbergen klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Steenbergen staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Steenbergen actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Steenbergen, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.