WMO Terschelling

Wanneer je op Terschelling woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Terschelling te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Terschelling telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Terschelling

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met het zorgloket van de gemeente Terschelling. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdzorg terecht kunnen.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over je huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Terschelling.

Neem bij vragen contact op met team Wmo van de gemeente Terschelling. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je een e-mail sturen naar wmo@gemeenteterschelling.nl.

Jeugdhulp Terschelling

Voor jeugdhulp op Terschelling kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Terschelling. Dit zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Het zorgloket van de gemeente Terschelling staat altijd voor je klaar, of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces. Het zorgloket is er om jou te ondersteunen en te begeleiden.

Gedurende het gehele aanvraagproces zal het zorgloket van de gemeente Terschelling actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces op Terschelling, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de beste jeugdhulp te verkrijgen.