WMO Urk

Wanneer je in Urk woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij jouw persoonlijke situatie. Of je nu vragen hebt over zorg, hulpmiddelen of voorzieningen, de medewerkers van het zorgloket kunnen je daarbij ondersteunen. Ze bieden advies en informatie over de mogelijkheden en helpen je bij het aanvragen van de juiste ondersteuning.

Na het eerste contactmoment zal de medewerker van het zorgloket samen met jou bekijken welke vervolgstappen er genomen moeten worden. Dit kan telefonisch of per e-mail plaatsvinden. De werkwijze binnen de gemeente Urk kan variëren, dus voor de meest actuele informatie en contactgegevens raden we je aan om de website van de gemeente te raadplegen.

Zodra jouw melding is geregistreerd, wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Een medewerker zal contact met je opnemen om een afspraak voor een keukentafelgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid gekeken worden naar jouw persoonlijke situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Urk telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Dit verslag zal tevens dienen als basis voor het verdere proces en de eventuele verdere afhandeling van jouw aanvraag.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Urk

Voor ondersteuning op het gebied van WMO en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Urk. Dit zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor mensen met hulpvragen op dit gebied.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over je situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Urk.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team WMO van de gemeente Urk. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar wmo@gemeenteurk.nl.

Jeugdhulp Urk

Voor jeugdhulp op Urk kun je terecht bij het zorgloket van de Gemeente Urk. Het zorgloket fungeert als centraal aanspreekpunt voor al je vragen, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu onzeker bent over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding wilt tijdens het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Urk staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het volledige aanvraagproces voor jeugdhulp op Urk actief betrokken zijn. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp krijgt die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor gedetailleerde informatie over het aanvraagproces op Urk, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Het zorgloket is er om je door het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat je de beste zorg vindt voor jouw situatie. Ze zullen je helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, je informeren over de beschikbare opties en je ondersteunen bij het vinden van de juiste jeugdhulp. Je staat er niet alleen voor, het zorgloket van de Gemeente Urk zal je bij elke stap begeleiden en ervoor zorgen dat je de zorg krijgt die je nodig hebt.