WMO Valkenswaard

Wanneer je in Valkenswaard woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Valkenswaard te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Valkenswaard telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Valkenswaard

Voor ondersteuning kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Valkenswaard. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt voor hulpvragen op het gebied van Wmo en Jeugdzorg in de gemeente.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over jouw huidige situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig hebt. Na het telefonische contact wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Valkenswaard.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Valkenswaard. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar wmo@valkenswaard.nl. We staan klaar om je te helpen!

Jeugdhulp Valkenswaard

Voor jeugdhulp in Valkenswaard staat het zorgloket van de gemeente Valkenswaard klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Als je vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp of hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, kun je terecht bij het zorgloket van de Gemeente Valkenswaard.

Het zorgloket zal gedurende het hele aanvraagproces voor jeugdhulp in Valkenswaard betrokken blijven. Ze bieden ondersteuning, begeleiding en zorgen ervoor dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste bij jouw specifieke situatie past. Bij het zorgloket kun je specifieke informatie krijgen over het aanvraagproces in Valkenswaard, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Gedurende het proces word je begeleid en ondersteund om de beste zorg voor jouw situatie te vinden. Het zorgloket van de Gemeente Valkenswaard zal jou actief bijstaan en ervoor zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt. Ze zijn er om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte vorm van jeugdhulp en zullen gedurende het hele proces betrokken blijven. Je kunt rekenen op hun deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de zorg krijgt die je nodig hebt.