WMO Venray

Wanneer je in Venray woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. Zij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen je adviseren bij het vinden van passende ondersteuning.

Tijdens het contactmoment met het zorgloket zal een medewerker telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek zullen er vragen worden gesteld om een duidelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en behoeften. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente Venray kan variëren, dus voor de meest actuele informatie is het raadzaam om de website van de gemeente te raadplegen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Er zal een afspraak worden ingepland voor een persoonlijk gesprek, ook wel het keukentafelgesprek genoemd. Tijdens dit gesprek zal een medewerker van de gemeente Venray uitgebreid inventariseren welke ondersteuning jij nodig hebt. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Het proces hierna zal bestaan uit het regelen en organiseren van de benodigde ondersteuning, waarbij de medewerkers van het WMO zorgloket je gedurende het hele traject blijven bijstaan.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Venray

Voor ondersteuning op het gebied van WMO en jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Venray. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar mensen met een hulpvraag voor Wmo of Jeugdhulp terecht kunnen.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar en zal enkele vragen stellen over je situatie en de vorm van ondersteuning die je nodig denkt te hebben. Na dit telefonische contact zal er een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente Venray.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met het team Wmo van de gemeente Venray. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar wmo@gemeentevenray.nl.

Jeugdhulp Venray

Voor jeugdhulp in Venray kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Venray. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor alle vragen, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu op zoek bent naar informatie over de mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag of begeleiding wenst gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Venray staat altijd voor je klaar.

Bij het zorgloket van Venray kun je rekenen op ondersteuning en begeleiding tijdens het hele aanvraagproces voor jeugdhulp. Zij zullen je helpen en ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Het zorgloket van Venray staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van specifieke informatie over het aanvraagproces. Op die manier ben je goed geïnformeerd en in staat om de nodige stappen te zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Het zorgloket zal gedurende het hele proces actief betrokken blijven. Ze zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je de beste zorg vindt voor jouw situatie. Of je nu behoefte hebt aan kortdurende ondersteuning of langdurige hulp, het zorgloket van Venray zal ervoor zorgen dat je op de juiste plek terechtkomt. Ze hebben de kennis en expertise om je te voorzien van de nodige begeleiding en advies, zodat je de zorg krijgt die je nodig hebt. Je staat er niet alleen voor, het zorgloket van Venray staat naast je om je te helpen bij elke stap van het proces.