WMO Wageningen

Wanneer je in Wageningen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen. Zij hebben ervaring in het bieden van passende ondersteuning en kunnen je adviseren over de mogelijkheden die er zijn.

Bij het contactmoment zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact opnemen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Onze werkwijze kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om onze website te bezoeken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over de WMO in Wageningen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd. Gedurende het hele proces staan onze medewerkers klaar om je te ondersteunen en vragen te beantwoorden.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Wageningen

Voor ondersteuning op het gebied van zorg en hulpvragen kun je terecht bij het zorgloket in Wageningen. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente, waar zowel volwassenen met een hulpvraag voor de WMO als ouders met een hulpvraag voor jeugdzorg terecht kunnen.

Het zorgloket is gemakkelijk te bereiken via telefoon of e-mail. Tijdens het telefonische contact zal er een aantal vragen gesteld worden over je huidige situatie en welke vorm van ondersteuning je nodig denkt te hebben. Na het eerste contact zal er een afspraak worden ingepland met een medewerker van de gemeente Wageningen.

Heb je vragen of wil je graag contact opnemen met het team WMO van de gemeente? Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentewageningen.nl. Het team staat klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Jeugdhulp Wageningen

Voor jeugdhulp in Wageningen staat het zorgloket van de gemeente Wageningen klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Het zorgloket van de Gemeente Wageningen staat altijd voor je klaar, of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding en advies nodig hebt gedurende het hele proces.

Gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Wageningen zal het zorgloket actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Wageningen, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen. Je staat er niet alleen voor, het zorgloket staat klaar om jou te helpen.