WMO West Maas en Waal

Wanneer je in West Maas en Waal woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen met jouw persoonlijke situatie. Jouw welzijn staat voorop en er wordt alles aan gedaan om te zorgen dat je de juiste ondersteuning ontvangt.

Het eerste contactmoment met het zorgloket zal plaatsvinden via telefoon of e-mail. Tijdens dit contact zal een medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie en behoeften. Het is belangrijk om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente West Maas en Waal kan variëren. Voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de gemeente West Maas en Waal te raadplegen.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Er wordt een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit keukentafelgesprek zal een medewerker van de gemeente uitgebreid met jou praten om jouw situatie en behoeften te inventariseren. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente West Maas en Waal telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Tevens ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Het keukentafelgesprek en de inventarisatie van jouw situatie vormen een belangrijk onderdeel van het proces om de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Het doel is om een goed beeld te krijgen van welke hulp en voorzieningen voor jou van belang kunnen zijn. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente West Maas en Waal samen met jou kijken naar de verdere stappen. Jouw welzijn staat centraal en er wordt naar gestreefd om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw persoonlijke situatie.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning West Maas en Waal

Voor ondersteuning op het gebied van WMO en Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente West Maas en Waal. Het zorgloket fungeert als het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente voor hulpvragen op deze gebieden.

Het zorgloket is telefonisch bereikbaar. Tijdens dit gesprek zal er naar je huidige situatie en de gewenste vorm van ondersteuning worden gevraagd. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente West Maas en Waal om je verder te helpen.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met het team WMO van de gemeente West Maas en Waal? Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo@gemeentewestmaasenwaal.nl.

Jeugdhulp West Maas en Waal

Voor jeugdhulp in West Maas en Waal staat het zorgloket van de gemeente West Maas en Waal klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de diverse opties voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente West Maas en Waal staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in West Maas en Waal actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in West Maas en Waal, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.