WMO Westerveld

Wanneer je in Westerveld woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het WMO zorgloket van de gemeente. Daar staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie. Het is goed om te weten dat de werkwijze binnen de gemeente soms kan variëren, dus voor de meest actuele informatie raden we je aan om de website van de Gemeente Westerveld te bezoeken.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente Westerveld telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Medewerker wmo-zorgloket.

WMO-ondersteuning Westerveld

Voor ondersteuning op het gebied van WMO of Jeugdzorg kun je terecht bij het zorgloket van de gemeente Westerveld. Als centraal aanspreekpunt binnen de gemeente staan zij klaar om je te helpen met al je hulpvragen.

Het zorgloket is eenvoudig te bereiken via de telefoon. Tijdens dit telefonische contact zal het zorgloket enkele vragen stellen over je huidige situatie en de benodigde vorm van ondersteuning. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met een medewerker van de gemeente Westerveld.

Voor al je vragen kun je contact opnemen met het team WMO van de gemeente Westerveld. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast kun je ook altijd een e-mail sturen naar wmo@gemeentewesterveld.nl. We staan graag voor je klaar om je te helpen.

Jeugdhulp Westerveld

Voor jeugdhulp in Westerveld staat het zorgloket van de gemeente Westerveld klaar om jou te ondersteunen. Het zorgloket fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden voor jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, het zorgloket van de Gemeente Westerveld staat voor je klaar.

Het zorgloket zal gedurende het gehele aanvraagproces voor jeugdhulp in Westerveld actief betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de passende jeugdhulp krijgt die het beste past bij jouw specifieke situatie. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Westerveld, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.